jueves, 24 de noviembre de 2016

25 de novembre



Demà és dia 25 de novembre. I per si no ho sabeu, és el dia perl'Eliminació de la Violència contra la Dona. un dia per tant important i dissortadament necessari. Per ara no anem a entrar en qüestions estadístiques, informes i demés. No és precís. Agafeu qualsevol diari, qualsevol noticiari, i no serà difícil trobar informació al respecte. Dissortadament, encara és necessari aquest dia.
Des del CE Ramón i Cajal d'Alfara del Patriarca estem treballant amb l'alumnat de Valors Ètics aquesta problemàtica. Concretament, la classe de 4t d'ESO està preparant un informe on van a tractar temes com la psicologia del maltractador, els drets de les víctimes, els maltractes en l'adolescència, etc. A més a més, s'ha realitzat una enquesta amb la que l'alumnat ha volgut acostar-se a la visió i consideració que la societat té d'aquest problema. A hores d'ara estem acabant de preparar el treball i esperem en breu poder publicar-lo ací per què considerem que és un greu problema de totes i tots. Tot el treball ha estat fet i pensat per l'alumnat, han estat les seues motivacions i interessos les línies sobre les que s'ha treballat, i el resultat ben segur serà molt interessant.

Recordeu: demà es 25 de novembre. Però demà passat serà 26, i el diumenge, 27. I el maltracte i la violència continuarà en desembre, en gener, en febrer... no ho oblideu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario